Snorfietser overleden na aanrijding

Nieuws Vlaardingen Snorfietser overleden na aanrijding
thumbnail

Vlaardingen - Bij een aanrijding op de Westlandseweg in Vlaardingen is zaterdagmiddag een bestuurder van een snorfiets zwaargewond geraakt.

De snorfietser kwam in botsing met een auto. De traumahelikopter, twee ambulances, de brandweer en de politie kwamen ter plaatse voor de hulpverlening.

De aanrijding gebeurde toen de man op de snorfiets overstak. Naast hem liep een man met een hond, die ook overstak. Ook hij en de hond werden aangereden. De voetganger is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De dierenambulance heeft de hond meegenomen.

De snorfietser is met een spoedtransport onder politiebegeleiding overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was nog lange tijd dicht voor het ongevalsonderzoek.

Tijdens het ongevalsonderzoek ontstond op het kruispunt een 2e aanrijding tussen 3 voertuigen door het kijken naar het 1e ongeval. De bestuurster uit de middelste auto raakte hier gewond.
Bekijk dat item hier

UPDATE 25/3: Woensdagmiddag werd bekend dat het 72-jarige slachtoffer in de nacht van maandag op dinsdag in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden