Brandweer zeer druk met stormmeldingen

Nieuws Maassluis / Vlaardingen / Schiedam / Rotterdam Brandweer zeer druk met stormmeldingen
thumbnail

Maassluis / Vlaardingen / Schiedam / Rotterdam - De brandweer heeft het vandaag razend druk met alle stormmeldingen die binnenkomen. Het KNMI had code rood afgegeven voor deze zomerstorm.

Overal in de regio waaiden takken van bomen, vielen bomen om en werd er veel schade aangericht. De brandweer was gedurende de storm met bijna alle wagens op straat om de meldingen af te handelen. Daar waar direct gevaar was werd de brandweer ingezet.

De beroepsploeg van de brandweer Schiedam (eerste wagen) heeft vandaag 15 stormschademeldingen afgehandeld. De vrijwilligers (tweede wagen) handelden 9 meldingen af.

De beroepsploeg van de brandweer Vlaardingen (eerste wagen) heeft vandaag 12 stormschademeldingen afgehandeld. De vrijwilligers (tweede wagen) handelden 8 meldingen af.

De vrijwilligers van de brandweer Maassluis (eerste wagen) hebben vandaag 4 stormschademeldingen afgehandeld. De vrijwilligers op de tweede wagen handelden 1 melding af.

In totaal hebben de 6 brandweerauto's van de brandweerposten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam vandaag 49 stormschademeldingen afgehandeld.