Roofoverval op hotel

Nieuws Vlaardingen Roofoverval op hotel
thumbnail

Vlaardingen - De politie is op zoek naar de overvallers van een hotel aan de Kethelweg in Vlaardingen. Hierbij raakte niemand gewond.

In de nacht van maandag op dinsdag kwamen rond half één drie licht getinte mannen het hotel binnen en bedreigden de 23-jarige nachtwaker uit Vlaardingen en zijn 17-jarige vriendin uit Den Haag, die op dat moment ook aanwezig was, met een vuurwapen. Ze eisten geld en toegang tot de kluis. Op het moment dat duidelijk werd dat het slachtoffer geen sleutel had van de hotelkluis, zijn de overvallers er vandoor gegaan met enkele persoonlijke bezittingen van de beveiliger. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Dader 1 is ongeveer 1.70 meter groot. Hij heeft een slank postuur en droeg een gestreept blokjesshirt. Dader 2 is ongeveer 1.80 meter. Hij heeft een dik postuur en droeg een witte trui met capuchon. Dader 3 is kleiner dan dader 2. Hij heeft een normaal postuur, droeg een zonnebril en een zwarte trui met zilveren afbeelding en capuchon.

Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Laat dit dan weten via nummer 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.