Spectaculaire Veiligheidsdag op komst

Nieuws Schiedam Spectaculaire Veiligheidsdag op komst
thumbnail

Schiedam - Op zaterdag 20 augustus 2016 organiseren de politie en Toezicht & Handhaving van Schiedam samen een grote en spectaculaire Veiligheidsdag in Schiedam.Op die zaterdag zal het Stadserf, Land van Belofte en het plein naast Huis te Riviere volledig overgenomen worden door de hulpdiensten. De gehele dag zullen diverse hulpverleners en instanties zich presenteren. Je kunt er al je vragen stellen omtrent veiligheid op elk gebied.

Het gehele Stadserf zal ingericht zijn als demonstratieterrein waar de gehele dag spectaculaire demonstraties te zien zijn van onder andere de bikers van Toezicht en Handhaving, de politie, de ambulancedienst, de brandweer en als hoogtepunt een demonstratie van het arrestatieteam.

Op deze dag zal ook het team van Flashphoto NL zich presenteren met een stand. Bezoek ons en ontmoet onze fotografen. Wij zullen de hele dag aanwezig zijn om te laten zien wie wij zijn en hoe we te werk gaan.. We zullen vragen van volgers beantwoorden en gaan graag in gesprek met jullie. Als grootste nieuwswebsite van Schiedam en Vlaardingen horen wij graag jullie feedback en tips.

De veiligheidsdag begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur.