Arrestatieteam doorzoekt woning na vechtpartij met vuurwapen

Nieuws Rotterdam Arrestatieteam doorzoekt woning na vechtpartij met vuurwapen
thumbnail

Rotterdam - Agenten hadden dinsdagmiddag de handen vol aan een vechtpartij in de Doggerstraat en alles wat daarna volgde.

Een agent haalde om 17.30 uur wat te eten in een snackbar toen buurtbewoners hem waarschuwden dat er in de Doggerstraat een vechtpartij was. De agent rende die kant op en zag inderdaad drie mannen vechten. Bij het zien van de agent gingen er twee vandoor. De man die achterbleef verklaarde door hen te zijn aangevallen en dat de twee een vuurwapen hadden. De agent ging achter de mannen aan en in een nabijgelegen plantsoen kreeg hij ze in het oog. De mannen splitsten op en de agent koos één van hen uit om te achtervolgen en hield er rekening mee dat er een vuurwapen in het spel kon zijn. Na een waarschuwingsschot staakte de verdachte zijn vlucht. De 35-jarige man die ingeschreven staat in Capelle aan den IJssel zit vast.

In de Doggerstraat doorzocht het arrestatieteam een pand waar één andere verdachte zich mogelijk ophield. Hij werd niet aangetroffen. Rechercheurs onderzochten dinsdagavond de woning.