Fotoserie: Veiligheidsdag groot succes

Nieuws Schiedam Fotoserie: Veiligheidsdag groot succes
thumbnail

Schiedam - De Schiedamse Veiligheidsdag die vandaag werd georganiseerd in het centrum kan een groot succes genoemd worden. Duizenden bezoekers kwamen langs voor een van de goed gevulde pleinen met hulpdienstvoertuigen of voor een van de spectaculaire demonstraties.De dag begon met het overhandigen van de microfoon aan de speaker van de dag; wijkagent Ferry. De microfoon werd gebracht door een van de organisatoren van de dag; Gabriël van Toezicht & Handhaving. Hij kwam vanaf de kerk naar beneden met behulp van het hoogteteam van de politie. Daarna was de Veiligheidsdag officieel geopend.

Daarna was het gelijk de beurt aan het arrestatieteam voor een spectaculaire demonstratie. Zij gaven deze demo later op de dag nogmaals. De bezoekers konden de hele dag genieten van de demonstraties van de brandweer, Pro Rail, het hoogteteam van de politie en de bikers van Toezicht & Handhaving.

De organisatoren, Yoran van de politie Schiedam en Gabriël van Toezicht & Handhaving, kunnen terugkijken op een geslaagde dag.

De uitgebreide video van deze dag vindt u elders in dit item.