Fietsster ernstig gewond na aanrijding

Nieuws Rotterdam Fietsster ernstig gewond na aanrijding
thumbnail

Rotterdam - Bij een aanrijding met een auto raakte dinsdagochtend rond 11.30 uur een 64-jarige fietsster ernstig gewond op de Beukelsdijk in Rotterdam. De auto reed na het ongeval door. Uiteindelijk hield de politie twee verdachten aan.


De vrouw uit Vlaardingen fietste over het fietspad van de rotonde op de Beukelsdijk. Toen zij wilde afslaan in de richting van de Heemraadsingel, werd zij geschept door een auto die waarschijnlijk geen voorrang verleende. Getuigen die de vrouw te hulp schoten, zagen hoe de auto er vervolgens vandoor ging in de richting van de Burgemeester Meineszlaan.

Omstanders en gewaarschuwde agenten verleenden het slachtoffer eerste hulp tot de ambulance arriveerde. Ze is zwaar gewond naar het ziekenhuis gebracht. Een onderzoek in de omgeving leidde korte tijd later tot de aanhouding van een 19-jarige Rotterdammer. Niet veel later meldde ook een tweede verdachte zich: een Rotterdammer van 23. Het verkeersteam van de politie onderzoekt hun rol bij het incident. De auto is in beslag genomen voor onderzoek.