Bejaarde man overvallen en geblinddoekt

Nieuws Schiedam Bejaarde man overvallen en geblinddoekt
thumbnail

Schiedam - Zondagochtend rond half vijf hebben twee personen een bejaarde man overvallen in zijn woning aan de 'S-Gravelandseweg in Schiedam.

De politie is momenteel op zoek naar mensen die in de nacht van zaterdag op zondag rond half vijf iets verdachts gezien hebben in of rond de 'S-Gravelandseweg. De daders blindeerden de hoogbejaarde bewoner en gingen op rooftocht door de woning. Hierbij namen ze dusdanig veel eigendommen van de man mee, dat zij er een aantal op straat hebben laten vallen. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

De recherche is inmiddels gestart met het onderzoek. Hierbij worden sporen in de woning minutieus onderzocht. Daarnaast wordt gekeken of er beelden zijn waarop het tweetal te zien is. De recherche wil graag in contact komen met personen die rond half vijf en wellicht al eerder iets verdachts gezien hebben op of rond de 's-Gravelandseweg.

In ieder geval één van de daders is een man. De daders zijn vermoedelijk rond de 25 jaar oud.

Heeft u informatie over deze beroving? Of kent u de daders? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via M. 0800-7000.