150.000 mensen bij huldiging Feyenoord

Nieuws Rotterdam 150.000 mensen bij huldiging Feyenoord
thumbnail

Rotterdam - De selectie van Feyenoord is maandagmiddag op het Stadhuis in Rotterdam gehuldigd. Naar schatting kwamen 150.000 mensen naar het centrum van Rotterdam om het feest van het landskampioenschap mee te vieren.Ruim een uur voordat de speler op het bordes van het stadhuis verschenen waren alle publieksvakken al overvol. De politie riep op om niet meer naar Rotterdam-Centrum te komen omdat er niemand meer bij kon. Korte tijd later werd er ook een noodmelding van NL-ALERT uitgestuurd om mensen te waarschuwen niet meer naar het centrum te komen.

Na de huldiging verspreidde de menigte zich over de stad. Grote groepen vertrokken weer en gingen naar het Centraal Station, anderen gingen op zoek naar een plekje bij een van de vele horecagelegenheden.

De brandweer moest nog met spoed ter plaatse komen aan het Hofplein omdat een vrouw vast was komen te zitten in een hek. Een stuk van het hek werd weggeknipt om de vrouw te bevrijden.

De politie stond ook stand-by met roofvogels om eventuele drones uit de lucht te halen. Voor zover bekend zijn de vogels niet ingezet.