Dode vrouw aangetroffen op straat

Nieuws Rotterdam Dode vrouw aangetroffen op straat
thumbnail

Rotterdam - De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de overleden vrouw die vanmorgen in Rotterdam werd gevonden.

Agenten troffen de vrouw aan op de hoek van de Donkersingel en de De Pintostraat.

De agenten kwamen rond half elf ter plaatse na diverse meldingen over een vrouw die op straat lag. Bij aankomst bleek de vrouw overleden. De politie onderzoekt wat de oorzaak is geweest van het overlijden. Ook de identiteit van de vrouw is nog onbekend.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over het overlijden van de vrouw. Omdat nog niet bekend is vanaf hoe laat de vrouw op straat heeft gelegen, is de politie ook nadrukkelijk op zoek naar getuigen die zondagochtend op de hoek van de Donkersingel en de De Pintostraat zijn geweest toen de vrouw daar nog niet lag. Mensen die hier informatie over hebben, kunnen contact opnemen met de politie (0900-8844). Anoniem melden kan ook (0800-7000).

Update:

De vrouw die zondagochtend rond 10.30 uur werd aangetroffen op de hoek van de Rotterdamse Donkersingel met de De Pintostraat is vermoedelijk een 29-jarige vrouw, zonder vaste woon- of verblijfplaats. De politie heeft een identiteitsbewijs bij het slachtoffer aangetroffen, maar er moet nog een officiele identificatie volgen door een bekende of familie.