Politie zoekt getuigen schietincident

Nieuws Vlaardingen Politie zoekt getuigen schietincident
thumbnail

Vlaardingen - De politie is een onderzoek gestart naar een schietincident in Vlaardingen waarbij 2 woningen beschadigd raakten.

Bij het voorval, op maandagavond rond 23:15 uur, raakten de twee woningen in de Jan van Arkelstraat beschadigd. Niemand raakte gewond.

Een bewoner in de Jan van Arkelstraat belde op maandagavond de politie toen hij opmerkte dat een ruit van zijn woning kapot was gegaan, vlak nadat er knallen waren gehoord. De volgende dag meldde zich een andere bewoner uit dezelfde straat. Ook hij had schade aan zijn woning. Wij hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld, waaruit bleek dat de schade aan de beide woningen is veroorzaakt door enkele kogels.

De politie denkt dat de schoten afkomstig zijn uit de richting van het fietspad Rondom West, wat zich aan de andere kant van een sloot bevind. Heeft u rond 23:15 uur personen of iets anders opvallends gezien, in uw buurt of in de omgeving van het fietspad? Of misschien iets gehoord dat met dit incident te maken kan hebben? Neem dan contact op via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.