Ravage en zwaargewonden na aanrijding

Nieuws Vlaardingen Ravage en zwaargewonden na aanrijding
thumbnail

Vlaardingen - Op de van Beethovensingel in Vlaardingen heeft vrijdagavond een ernstige aanrijding tussen meerdere personenauto's en een fietser plaatsgevonden.

De hulpdiensten werden kort voor middernacht gealarmeerd. De politie, brandweer, vier ambulances, waarvan 2 uit de regio Haaglanden, en het MMT kwamen met spoed ter plaatse. Ter plaatse troffen de hulpverleners een grote ravage aan.

Bij het ongeval zijn tenminste drie personen gewond geraakt waarvan twee zwaargewond. Eén auto met twee inzittenden (een 61-jarige man uit Schiedam en een man van 52 uit Vlaardingen) kwam tot stilstand tegen een boom, met vermoedelijk zeer hoge snelheid gezien de impact. Beiden zijn in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweede auto kwam letterlijk in een andere auto tot stilstand. De 20-jarige bestuurder uit Vlaardingen liep daarbij verwondingen op aan arm en nek. Ook een fiets raakte zwaar beschadigd toen deze door een van de auto's werd aangereden. De fietser is behandeld in een van de ambulances.

De oorzaak van het ongeval is vermoedelijk een straatrace, dit wordt door de politie onderzocht. De weg is volledig afgesloten en de VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie doet onderzoek.